آموزش آشپزی: طرز تهیه تارت پنیر و تره‌فرنگی

مواد لازم: تره‌فرنگی: 450 گرم، ‌ خمیر نان باگت: به اندازه یک نان ، پنیر گودا: 120 گرم ، قارچ: 100 گرم، شیر: 2 لیوان ، تخم‌مرغ: 5 تا 6 عدد، خامه: 150 گرم ، جوز هندی: رنده شده نصف قاشق چایخوری ، نمک و فلفل: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۴۹۶۰۰
آموزش آشپزی: طرز تهیه تارت پنیر و تره‌فرنگی

جام جم سرا:

طرز تهیه:

ابتدا ظرف مناسبی را ‌ در نظر بگیرید و کف آن را چرب کنید. روی سطحی صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کنید و آن را درون ظرف بیندازید. طوری که تمام کف و دیواره‌های ظرف را پوشش دهد سپس اضافه‌های آن را جدا و با چنگال چند سوراخ در خمیر ایجاد کنید. تره‌فرنگی‌ها را هم بشویید و برش‌های حلقه‌ای بزنید. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و با جوز هندی، شیر، خامه، نمک و فلفل خوب هم بزنید.

تره‌فرنگی‌های برش خورده را روی خمیر‌ بچینید. قارچ را هم ورقه‌ای برش بزنید و روی تره‌فرنگی بریزید. در این مرحله مخلوط تخم‌مرغ را روی تره و قارچ ریخته و در انتها پنیر را رنده کنید و روی مواد بریزید.

فر را از قبل گرم کنید و ظرف پای را درون فر به مدت یک ساعت با دمای 180 درجه سانتی‌گراد و در طبقه بالای فر بگذارید. بعد از پخت کامل، اجازه دهید تارت سرد شود وآن را از ظرف جدا کنید و در دیس مناسبی گذاشته و از مهمانانتان پذیرایی کنید.

(ضمیمه چاردیواری دوشنبه 24 آذر 93)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها