انجیر منبع غنی از بسیاری املاح و ویتامینها شامل پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامینهای C، B، A است.
انجیر همچنین منبع غنی از فیبر خوراکی است. «لیگنین» نوعی فیبر خوراکی غیرمحلول است که به مقدار زیاد در انجیر موجود است و نقش مهمی در پیشگیری و نیز درمان یبوست دارد.
در این نوشتار به برخی از خواص مهم درمانی این میوه بهشتی اشاره شده است:
- انجیر سدیم و چربی ندارد و مانند سایر میوهها بدون کلسترول است. از انجیر میتوان در رژیمهای غذایی خاص مثل رژیم کمچرب، کم سدیم، پرفیبر، کاهش وزن، دیابتی و حتی رژیم غذایی مدیترانهای استفاده کرد.
- انجیر تعرق بدن را زیاد میکند و همچنین حرارت بدن را کاهش میدهد.
- این میوه ادرارآور است و اگر ادرار کم باشد، خوردن انجیر باعث ازدیاد آن میشود.
- انجیر تازه یا خشک یبوست را برطرف میکند و یکی از بهترین میوهها برای تمیز کردن روده بزرگ و رفع یبوست است.
- این میوه شیرین و مقوی دستگاه گوارش را تقویت میکند و برای درمان سوءهاضمه مفید است.
- برخی مطالعات نشان داده که انجیر خاصیت ضدسرطانی دارد.
- سرشار بودن انجیر از پتاسیم، تامینکننده سلامتِ کودکان ضعیف، کمخون و بیاشتها است.
- شربت انجیر، تسکیندهنده دردهای گلو و سرفه است.
علاوه بر اینها انجیر به علت دارا بودن دانههای ریز باعث تقویت معده و روده میشود اما البته برای کبدهای ضعیف زیانآور است.(ایسنا)
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد