کارشناسان با مطالعه و نمونه برداری از سطح این وسیله آشپزخانه مواردی مانند باکتری E.coli، سالمونلا، هلیکوباکتر را روی آن بدست آوردهاند. آنها شستوشوی دقیق این وسیله، دستهها و محیط آشپزخانه پس از خرد کردن گوشت و مرغ را توصیه اکید میکنند. (باشگاه خبرنگاران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد