آموزش آشپزی

طرز تهیه قلیه ماهی

جام جم سرا:‌ مواد لازم- ماهی بدون استخوان: ۶۰۰ گرم، سبزی شامل، گشنیز و شنبلیله: ۸۰۰ گرم که مقدار گشنیز سه برابر شنبلیله ‌باشد، آرد: ۳ قاشق غذاخوری، تمبر هندی: یک بسته کامل، نمک و فلفل: به میزان لازم، روغن: به میزان لازم، زرد چوبه: نصف قاشق غذاخوری، پیاز: یک عدد سیر: یک بوته.
کد خبر: ۷۶۰۰۳۸
طرز تهیه قلیه ماهی

طرز تهیه:

ابتدا سبزی را بشویید و خرد کنید. سیر و پیاز را هم ریز خرد کرده و تفت دهید. آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. بعد سبزی و نمک، فلفل و زرد چوبه را هم افزوده و خوب مخلوط کرده و سرخ کنید.

حدود سه لیوان آب روی مواد بریزید و بگذارید جوش بیاید. ماهی را هم از قبل پاک کرده، بشویید و به تکه‌های کوچک برش بزنید. وقتی سبزی قلیه در حال جوشیدن بود، تکه‌های ماهی را در آن بیندازید.

تمبر هندی را در یک لیوان آب جوش حل کنید و آن را صاف کرده به خورش اضافه کنید. نمک و فلفل و میزان ترشی خورش را با میل خود می‌توانید بیشتر کنید و بگذارید خورش جا افتاده و به روغن بیفتد.لازم به ذکر است که ماهی را می‌توانید کمی سرخ کرده یا خام در خورش استفاده کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها