یک فوت کوزه‌گری ساده برای پخت حبوبات

حبوبات معمولا دیر پخته می‌شود؛ بخصوص اگر با شرایط معمولی پخته شود؛ اما راهی هم وجود دارد که می‌توان آن را با سهولت بیشتری به مرحله پختگی رساند.
کد خبر: ۷۶۱۴۵۲
یک فوت کوزه‌گری ساده برای پخت حبوبات

برای سهولت در کار و صرفه‌جویی در وقت می‌توانید حبوبات را شب با مقداری آب جوش در فلاسک بریزید و در آن را ببندید. صبح خواهید دید که تقریبا پخته شده است. برای عدس هم همین‌طور، بدون آن‌که پوست آن کنده شود با این روش کاملا پخته می‌شود.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
زهرا از همدان
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۲۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۱
۰
۰
كوتاه و مفید. همیشه با دیر پزی نخود لوبیا و زود پزی عدس مشكل داشتم.
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها