مهندس هومن محمد رئوفی، اظهار داشت: از ۲۸ دی ماه امسال انجام فرآیندهای گشایش و ترخیص انواع روغنهای خوراکی مجددا به معاونتهای غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی تفویض اختیار شده است و با توجه به حساسیت بالا و لزوم نظارتهای دقیقتر بر روی انواع روغنهای پالم، قنادی و جانشین کره کاکائو، صدور مجوزهای مربوطه همچنان زیر نظر سازمان غذا و دارو است.
رئوفی خاطر نشان کرد: بازرسان سازمان غذا و دارو نظارتهای جدی و دقیقی بر روی انواع روغنهای پالم، قنادی و جانشین کره کاکائو دارند و در صورت مشاهده کوچکترین عدم انطباق با استانداردهای ملی برخورد خواهد شد و پرونده آنان نیز به مراجع قضایی ارسال خواهد شد. (مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد