مطالعات محققان تگزاس امریکا نشان میدهد، مصرف دو خوراکی با داشتن تاثیرات مثبت و مفید بر سیستم مغزی و عصبی میتوانند به احیای حافظه پرداخته و قدرت تمرکز را نیز افزایش دهند.
بر اساس نتایج این مطالعات مصرف خوراکیهایی مانند انگور و بادام زمینی و برخی از توتها میتوانند تاثیر مثبتی بر عملکرد سلولهای مغزی و عصبی داشته و بیماریهای مرتبط با حافظه را به تاخیر بیاندازند.
.
.
انگور حاوی رسوراتول بوده و میتواند قدرت تمرکز و همینطور توانایی مغز را تقویت کرده و به مبارزه با اثرات کاهش حافظه بپردازد.
این ماده باعث کاهش پلاکهای حاوی پپتیدهای بتا آمیلوئید شده که این پپتیدها در بافتهای مغز مبتلایان به آلزایمر یافت میشود. از سوی دیگر، باید گفت خوراکیهایی مانند انگور حاوی آنتی اکسیدان و پلی فنول هستند که میتوانند تاثیرات مفیدی در کاهش حافظه و همچنین افزایش قدرت تمرکز داشته باشند.
بادام زمینی نیز دارای بیشترین مقدار پروتئین در میان سایر مغزها بوده و میتواند منبع غنی و مناسبی برای جبران کمبود پروتئین باشد. بادام زمینی حاوی سلنیوم بوده که باعث افزایش فعالیت آنتی اکسیدانها شده و میتواند مغز را در برابر بیماریهایی که با کاهش قدرت تمرکز و حافظه در ارتباطند، محافظت کند. (مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب