طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را داخل هم زن ریخته و به مدت 2 تا 3 دقیقه هم زده تا سفید شود سپس کشمش ها را داخل آب معمولی به مدت 20 دقیقه خیس کرده تا در کیک مورد استفاده قرار می دهیم . شیر و روغن را به تخم مرغ اضافه کرده و هم می زنیم .سپس پودر کیک را به مواد اضافه کرده و لازم نیست که خیلی آن را هم بزنیم تا کیک خوب پفک کند و فقط در حدی که یکنواخت شود باید هم زد. سپس کشمش هایی که به مدت 20 دقیقه خیس خورده را اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کرده و آن را داخل قالب می ریزیم.1.4 قالب باید خالی بماند و نیاز به کاغذ روغنی نیست فقط قالب را باید چرب کرد و مایع را ریخته و فر را روی 180 درجه تنظیم کرده و به مدت 25 تا 35 دقیقه که بستگی به قطر ظرف دارد داخل فر قرار داده تا آماده شود.
منبع: شبکه استانی مرکز بوشهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ