طرز تهیه:
تخم مرغ ها را درون ظرف شکسته و همراه شکر، رنده پوست پرتقال و آب پرتقال با درجه تند هم زن به مدت 3 دقیقه هم می زنیم تا کشدار و کرم رنگ شود.سپس بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و در 3 مرحله به تخم مرغ ها اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. دارچین و سیب را با بقیه شکر مخلوط می کنیم. درون قالب گرد کاغذ گذاشته و مقداری از مواد را درون قالب ریخته و سیب ها را روی مواد گذاشته و بقیه مواد را روی سیب ها می ریزیم و در دمای 200 درجه درون فر قرار می دهیم. پس از 30 دقیقه کیک سیب خوشمزه ما آماده است.
منبع:شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ