طرز تهیه:
ابتدا آرد برنج را از الک رد کرده و با روغن مخلوط کنید. برای تهیه این شیرینی باید شکر را با دوسوم لیوان آب روی حرارت گذاشته تا شربتی تهیه شده و بعد آن را به آرد و روغن بیفزایید. کمی مخلوط کرده و تخممرغ را با زعفران و گلاب به مواد افزوده و خوب ورز دهید تا خمیری لطیف حاصل شود. این خمیر باید حدود پنج تا شش ساعت در هوای خنک و بیرون از یخچال، استراحت کند. سپس دوباره آن را مقداری ورز داده و برای پخت آماده کنید. سینی فر را چرب کنید و از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید و در سینی بچینید و با مهر مخصوص نان برنجی روی آن بزنید و کمی دانه خرفه روی آن بپاشید. به همین ترتیب تمام خمیر را آماده پخت کنید. فر را حتما از قبل برای شیرینی گرم کنید و سینی محتوی شیرینی را در طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید. بعد از سرد شدن شیرینیها از فر در آورید و در ظرف مناسبی بچینید. این شیرینی باید در دمای معمولی نگهداری شود. (جام جم سرا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
مرسی