طرز تهیه:
گوشت را با یک عدد پیاز خرد کرده، مانند پخت چلو گوشت بپزید. لپه را هم جدا بپزید و آب آن را صاف کنید و با پیاز سرخ شده و ادویهها و زعفران و نمک و روغن و رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید و بگذارید آب آن تبخیر شده و به روغن بیفتد. برنج را در آب بریزید و روی حرارت بجوشانید. زیره را در پارچه توری بریزید و اطراف آن را جمع کرده، گره بزنید و در برنج در حال جوش بیندازید. بعد از مرحله آبکش زیره را در آورید و کف قابلمه را روغن بریزید و زرد چوبه به آن اضافه کرده، برای تهدیگ از کنجد و سیبزمینی استفاده کنید. بعد برنج را در قابلمه بریزید و آن را دم بگذارید و پس از دم کشیدن در دیس کشیده و از مواد گوشتی لابهلای برنج بکشید و نوش جان کنید. روی دیس پلو را هم میتوانید با پیاز سرخ شده و زعفران تزئین کنید. (جام جم سرا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت