معمولا علائم بیماری در هفته اول مسافرت آشکار میشود اما به هر حال در تمام طول سفر و حتی پس از بازگشت به خانه امکان ابتلا به آن وجود دارد.
در اکثر موارد اسهال مسافرتی به طور ناگهانی شروع میشود. در طول مدت بیماری، دفعات، حجم و وزن مدفوع بیشتر میشود و به طور معمول، مسافر در طول روز حدود چهار تا پنج مرتبه، دفع آبکی دارد. سایر علائم این بیماری شامل تهوع، استفراغ، دل درد، نفخ، تب، تکرر ادرار و ضعف هستند.
در این مقاله، سایت تخصصی هلثدی نیوز به نقل از کارشناسان بهداشت عمومی کلینیک کلیولند، مصرف برخی از موادغذایی را پیشنهاد داده است که به کاهش خطر ابتلا به اسهال مسافرتی کمک میکند:
- سوپ، چای و قهوه داغ در صورتی که در هنگام سرو شدن، بخار از آنها بلند شود.
- آب بستهبندی شده برای مصارف روزانه حتی مسواک زدن به جای آب لولهکشی شهری
- آب معدنی و آب گازدار بستهبندی شده
- کره و پنیر پاستوریزه و بستهبندی شده
- نان خشک
بنابر این گزارش، مهمترین عامل خطرزا، مقصد مسافر است و در سفر به کشورهای در حال توسعه نظیر آمریکای لاتین، آفریقا، خاورمیانه و آسیا احتمال ابتلا بیشتر میشود. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی جامجم با ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه دولت سیزدهم مطرح شد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد