آموزش آشپزی:

طرز تهیه کتلت ته‌چین

جام جم سرا: مواد لازم- مرغ پخته و رشته شده: ۱۵۰ گرم یا دو تکه، برنج پخته شده: ۳۰۰ گرم یا ۳ لیوان، تخم مرغ: یک عدد بعلاوه ۳ زرده تخم مرغ، ماست چکیده: یک لیوان، زعفران آب کرده: یک قاشق غذاخوری، کره یا روغن جامد: ۵۰ گرم.
کد خبر: ۷۶۹۴۶۴

طرز تهیه:

ابتدا یک تخم مرغ کامل به همراه سه عدد زرده تخم مرغ های دیگر را در یک ظرف قرارداده و کنار بگذارید. مرغ، زعفران، ماست چکیده، برنج و نمک را اضافه و آنها را مخلوط کنید. کره را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست شکل دهید و در روغن سرخ کنید و در ظرف مناسبی چیده و روی آنها زرشک سرخ شده همراه با خلال پسته بریزید و اطراف آن را با خیار شور و زیتون تزئین و میل کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۵
نرم افزار موبایل
-
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۲
۰
۰
فكركنم خوشمزه باشه
مهسا
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۲
۰
۰
سلام اگر كسی درست كرده بگه چجوری میشه لطفا منم می خوام درست كنم الكی مثلا من ته چین درست كردم
مریم
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۰۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۲
۰
۰
چقدر اشتها برانگیز
نرم افزار موبایل
-
۲۲:۴۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۵
۰
۰
پارسا:چقد زیبا
عسل
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۸
۰
۰
خوش مزه
ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها