آموزش آشپزی:

طرز تهیه کتلت ته‌چین

جام جم سرا: مواد لازم- مرغ پخته و رشته شده: ۱۵۰ گرم یا دو تکه، برنج پخته شده: ۳۰۰ گرم یا ۳ لیوان، تخم مرغ: یک عدد بعلاوه ۳ زرده تخم مرغ، ماست چکیده: یک لیوان، زعفران آب کرده: یک قاشق غذاخوری، کره یا روغن جامد: ۵۰ گرم.
کد خبر: ۷۶۹۴۶۴

طرز تهیه:

ابتدا یک تخم مرغ کامل به همراه سه عدد زرده تخم مرغ های دیگر را در یک ظرف قرارداده و کنار بگذارید. مرغ، زعفران، ماست چکیده، برنج و نمک را اضافه و آنها را مخلوط کنید. کره را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست شکل دهید و در روغن سرخ کنید و در ظرف مناسبی چیده و روی آنها زرشک سرخ شده همراه با خلال پسته بریزید و اطراف آن را با خیار شور و زیتون تزئین و میل کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۵
نرم افزار موبایل
-
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۲
۰
۰
فكركنم خوشمزه باشه
مهسا
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۲
۰
۰
سلام اگر كسی درست كرده بگه چجوری میشه لطفا منم می خوام درست كنم الكی مثلا من ته چین درست كردم
مریم
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۰۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۲
۰
۰
چقدر اشتها برانگیز
نرم افزار موبایل
-
۲۲:۴۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۵
۰
۰
پارسا:چقد زیبا
عسل
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۸
۰
۰
خوش مزه

نیازمندی ها