طرز تهیه:
ابتدا یک تخم مرغ کامل به همراه سه عدد زرده تخم مرغ های دیگر را در یک ظرف قرارداده و کنار بگذارید. مرغ، زعفران، ماست چکیده، برنج و نمک را اضافه و آنها را مخلوط کنید. کره را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست شکل دهید و در روغن سرخ کنید و در ظرف مناسبی چیده و روی آنها زرشک سرخ شده همراه با خلال پسته بریزید و اطراف آن را با خیار شور و زیتون تزئین و میل کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد