آموزش آشپزی: طرز تهیه «کوفته شویدباقلا»

جام جم سرا- مواد لازم: برنج: یک لیوان، شوید خرد شده: ۱۰۰ گرم، پیاز: ۲ عدد، تخم‌مرغ: ۳ عدد، گوشت چرخ شده: ۳۵۰ گرم، زرد چوبه نمک و فلفل: به میزان لازم، باقلا: یک پیمانه، آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری، روغن: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۸۷۷۸۶
آموزش آشپزی: طرز تهیه «کوفته شویدباقلا»

طرز تهیه:

ابتدا برنج و باقلا را جداگانه نیم‌پز کرده و آبکش کنید. اگر از شوید خشک استفاده می‌کنید. چهار قاشق کفایت می‌کند. اگر شوید تازه بود تقریبا یک لیوان می‌شود.

برنج نیم‌پز و باقلا و شوید را با نمک و فلفل و زردچوبه و نصف پیاز رنده شده را در ظرفی بریزید و تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی شکسته و به همراه گوشت چرخ‌کرده به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید.

بقیه پیاز‌ها را خرد و در روغن سرخ کنید و نمک و فلفل و زردچوبه بریزید و سه لیوان آب اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید.

از مواد کوفته به اندازه یک نارنگی برداشته و آن را در دست گلوله کنید و داخل آب در حال جوش بیندازید. همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید و بگذارید با حرارت ملایم کوفته‌ها پخته شود.

در ‌‌نهایت آبلیمو را اضافه کنید و وقتی آب آن تبخیر و کوفته‌ها پخته شد، در ظرف مناسبی کشیده و با نان سنگک تازه از مهمانان خود و اعضای خانواده پذیرایی کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۴
زویا
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۵
۰
۰
بسیار عالی بود، فقط گوشت چرخ كرده را در قسمت طرز تهیه وارد نكرده اید.
vahed
Turkey
۰۲:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
۰
۰
خواهش دارم دقت بیشتری دردستور كوفته داشته
باشید..گوشت چرخ كرده را چه باید كرد.
نرم افزار موبایل
-
۰۱:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۸
۰
۰
بسیارعالیه
نرم افزار موبایل
-
۲۰:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۲
۰
۰
عالی بود

نیازمندی ها