طرزتهیه:
ابتدا گوشت قرمز را با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط و بهصورت کوفتههای کوچک درست کنید. گوشت مرغ را هم به همین نحو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل جداگانه مخلوط کرده و ورز دهید و بهصورت کوفته در آورید و همه کوفتهها را کمی سرخ کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و سبزیهای معطر و رب گوجه فرنگی را هم تفت داده و آب را به آن اضافه کرده و بگذارید تا جوش بیاید، ابتدا کوفتههای گوشت گوساله را درون سس بیندازید و بعد از ده دقیقه جوشیدن، کوفتههای مرغ را هم اضافه کنید. سیب زمینیهای خرد شده را هم تفت داده، به غذا افزوده و حرارت را کم کنید تا سس به خورد کوفتهها برود و جا افتاده شود. آبلیمو را هم به آن افزوده و بعد غذا را در ظرف مناسبی کشیده و با نان سنگک و پیاز ترشی میل کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد