آموزش آشپزی

غذای متفاوت: طرز تهیه «بورک گوشت»

جام جم سرا- مواد لازم: خمیر یوفکا: به تعدادی که لازم دارید، گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم، گردوی خرد شده: ۱ فنجان، رب گوجه: ۲ قاشق غذا‌خوری، سبزی معطر خرد شده: ۴ قاشق غذا‌خوری، پودر سیر: ۱ قاشق غذا‌خوری، نمک و فلفل: به میزان لازم، پنیر پارمیزان: ۱۵۰ گرم، زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد، روغن: ۱ قاشق غذا‌خوری، پیاز داغ: ۲ قاشق غذا‌خوری.
کد خبر: ۷۹۵۱۸۱

طرز تهیه:

ابتدا پیاز داغ را در یک ماهیتابه بریزید و یک قاشق روغن را به آن اضافه کنید. گوشت چرخ‌کرده را افزوده و سرخ کنید و بعد به ترتیب بقیه مواد را به آن اضافه کنید و تفت دهید. زرده تخم‌مرغ را بزنید تا روان شود. از مواد، داخل خمیر یوفکا بریزید و با یک قلم‌مو زرده را داخل و بیرون خمیر بمالید. بعد به شکل کتابی و منظم بپیچید و در یک ظرف پیرکس که کمی چرب شده باشد، بگذارید و مجدد‌ روی آن‌ها را زرده تخم‌مرغ بمالید. فر را روشن کنید و غذا را مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید بعد از فر بیرون آورده و با سس کچاپ تند و سبزیجات بخارپز شده تزئین کرده و از مهمانان خود پذیرایی کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها