آموزش آشپزی

غذای متفاوت: طرز تهیه «بورک گوشت»

جام جم سرا- مواد لازم: خمیر یوفکا: به تعدادی که لازم دارید، گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم، گردوی خرد شده: ۱ فنجان، رب گوجه: ۲ قاشق غذا‌خوری، سبزی معطر خرد شده: ۴ قاشق غذا‌خوری، پودر سیر: ۱ قاشق غذا‌خوری، نمک و فلفل: به میزان لازم، پنیر پارمیزان: ۱۵۰ گرم، زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد، روغن: ۱ قاشق غذا‌خوری، پیاز داغ: ۲ قاشق غذا‌خوری.
کد خبر: ۷۹۵۱۸۱

طرز تهیه:

ابتدا پیاز داغ را در یک ماهیتابه بریزید و یک قاشق روغن را به آن اضافه کنید. گوشت چرخ‌کرده را افزوده و سرخ کنید و بعد به ترتیب بقیه مواد را به آن اضافه کنید و تفت دهید. زرده تخم‌مرغ را بزنید تا روان شود. از مواد، داخل خمیر یوفکا بریزید و با یک قلم‌مو زرده را داخل و بیرون خمیر بمالید. بعد به شکل کتابی و منظم بپیچید و در یک ظرف پیرکس که کمی چرب شده باشد، بگذارید و مجدد‌ روی آن‌ها را زرده تخم‌مرغ بمالید. فر را روشن کنید و غذا را مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید بعد از فر بیرون آورده و با سس کچاپ تند و سبزیجات بخارپز شده تزئین کرده و از مهمانان خود پذیرایی کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها