طرز تهیه:
ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید.
سیر را خرد کرده و به آن اضافه کنید.
گوشت گوساله و مرغ را به ورقههای نازک برش بزنید و با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کنید.
قارچ و فلفل دلمه را خرد کنید و به گوشتهای ورقهای و سرخ شده بیفزایید (قبل از سرخ کردن قارچها، یک قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید تا رنگ آن تیره نشود).
اکنون همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل به آنها بزنید.
در ظرف را ببندید و آن را از روی حرارت بردارید تا مواد نرم شده و طعمدار شوند.
سیبزمینی را خلال کرده، کمی آبپز کنید (دقت کنید نیمهپز شده باشد). سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید.
غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیبزمینی را کنار دیس بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزئین کنید. همچنین میتوانید همه مخلفات آماده شده را در نان گذاشته به شکل ساندویچ مصرف کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم:
بقول یكی از دوستان كلا ساندویچ كثیف یه چیز دیگست