به گزارش جام جم کلیک: حسین بذرافشان مدیر دفتر اسناد و منابع علمی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت:راه اندازی این کتابخانه در راستای رسالت این پژوهشگاه در تولید دانش و هدایت جامعه محققین حوزه ارتباطات و فناوری کشور در روند دسترسی آزاد به اطلاعات و ایجاد تسهیلات موثر در روند پژوهش صورت گرفت.
وی گفت: این پایگاه جدیدترین منابع علمی و فنی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و علوم وابسته را در قالب کتابخانه دیجیتال در اختیار جامعه مخاطبین از جمله پژوهشگران پژوهشگاه، کارکنان حوزه وزارت و ادارات و سازمان های تابعه و جامعه دانشگاهی و مراکز تحقیقاتی قرار می دهد، به طوری که این کتابخانه روزانه حدود هزار و 500 نفر بازدیده کننده و 11 هزار و 700 منبع مورد مراجعه دارد.
وی اضافه کرد: هم اکنون کتابخانه دیجیتال پژوهشگاه با هفت هزار و 750 کاربر برخط و هفت هزار و 328 شی دیجیتال که شامل چهارهزار و 861 عنوان کتاب، 683 عنوان گزارش و یک هزار و 212 عنوان پایان نامه است.
به گفته وی این کتابخانه به عنوان بستر مناسب در اشاعه اطلاعات در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در محیط وب قلمداد می گردد و با بکارگیری تکنولوژی های نوین از جمله موتور جستجوی پیشرفته و کارآمد در فرآیند اطلاع رسانی سعی در حذف محدودیتهای زمانی و مکانی در بعد استفاده از منابع را دارد.
بذرافشان در ادامه افزود: کاربران جدید در صورت تمایل به عضویت در سایت کتابخانه دیجیتال(به صورت رایگان) می توانند با مراجعه به آدرس http://vlib.itrc.ac.irدر صفحه اصلی سایت، اقدام به تکمیل فرم عضویت و ارسال آن کنند.
وی در پایان گفت: کتابهای لاتین وهمچنین کتابهای فارسی مورد حمایت پژوهشگاه به صورت تمام متن، و نیز مجموعه گزارشها و پایان نامه ها، تا قبل از فصل اول برای تمامی اعضاء قابل رویت و مطالعه است.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب