مواد لازم:
سوسیس کوچک ۴۵۰ گرم
کالباس گوشت ۴۵۰ گرم
شکر قهوه ای ۱ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا فر را از قبل گرم روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
یک عدد سوسیس را روی یک ورقه کالباس قرار دهید و آن را بصورت رول بپیچید هر یک از آنها را با خلال دندان سفت کنید.
سوسیسهای آماده شده را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و بر روی آنها شکر قهوهای بریزید و در فر بگذارید تا رنگ آن طلایی و شکر آب شود.
رول کالباس را از فر خارج نموده و در ظرف مناسب بچینید.
>> آشپزی نت
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش