طرز تهیه:
ابتدا هسته آلبالوها را بگیرید و در یک ظرف لعابی بریزید و لابهلای آلبالو را شکر بریزید و یک روز در یخچال نگه دارید تا آب انداخته و بعد با همان ظرف روی حرارت بگذارید و بپزید، البته دقت کنید خیلی له نشود. برنج را قبلا چلو کش کنید. اگر از گوشت چرخ کرده استفاده میکنید، آن را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل ورز دهید و قلقلی کرده و سرخ کنید. ولی اگر با مرغ درست میکنید، آنها را بپزید و کنار بگذارید.
در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و برای ته دیگ از نان استفاده کنید و برنج را کمکم روی تهدیگ بریزید و از آلبالوی آماده شده لابهلای برنج بریزید و کره را آب کرده، روی پلو ریخته و آن را دم بگذارید. دقت کنید به خاطر شیرین بودن این غذا زود میسوزد، حتما بعد از بخار پیچیدن، حرارت را کم کنید و مراقب باشید.خلالها را بشویید و کمی داخل آب نگه دارید. پیاز را سرخ کرده و قلقلیها را درون آن بریزید و خلالها را هم صاف کنید و داخل پیاز و گوشت تفت دهید و زعفران را به آنها اضافه کرده و در ماهیتابه را ببندید تا خلال و گوشت قلقلی شده مغز پخت شود. بعد از دم کشیدن، پلو را در دیس بکشید و روی آن را با قلقلی و خلالها تزئین کنید. چنانچه از مرغ استفاده میکنید، تکههای مرغ را اطراف پلو بچینید و خلالها را روی پلو بکشید، تزئین کنید و نوش جان کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد