ته‌دیگ‌های متفاوت

ته‌دیگ نان تست: نان تست را قالب زده و به شکل دلخواه درآورید. آنها را کف قابلمه چیده و روغن بریزید و بعد برنج را روی آنها ریخته و دم بگذارید.
کد خبر: ۸۱۲۲۱۲
ته‌دیگ‌های متفاوت

ته‌دیگ چوب شور: کف قابلمه را روغن ریخته و چوب شورها را به شکل مورد نظر در قابلمه بچینید و برنج را بریزید و دم بگذارید.

ته‌دیگ بال مرغ: در یک قابلمه روغن بریزید. بال‌ها را نیم‌ پز کنید. نمک و زرد‌چوبه بزنید و آنها را کف قابلمه چیده و بعد برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.

ته‌دیگ تخمه و کنجد: ته قابلمه را روغن و تخمه بریزید و کمی زرد‌چوبه اضافه کنید و بعد برنج را روی تخمه‌ها بریزید و برنج را دم بگذارید. دقت کنید این ته‌دیگ زود می‌سوزد. حرارت را کم کنید.

ته‌دیگ سیب‌زمینی و زیره: روغن را در قابلمه ریخته و و زیره را همراه با کمی نمک در آن بپاشید و سیب‌زمینی‌ها را بچینید و سپس برنج را بریزید و دم کنید.

ته‌دیگ با خمیر بنیه غلیظ: ابتدا مقداری آرد را با یک عدد تخم‌مرغ و کمی نمک و زرد‌چوبه و 2 قاشق شیر مخلوط کنید و خمیر به دست آمده را در قیف یا پاکت بریزید و به شکل دلخواه کف قابلمه طراحی کنید. قابلمه را روی حرارت گذاشته تا شکل مورد نظر شما تثبیت شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و روغن بریزید و برنج را روی آن ریخته و دم بگذارید. برای تهیه این ته‌دیگ‌ها باید از قابلمه تفلون نچسب استفاده کنید که بتوانید ته‌دیگ را سالم برگردانید.

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها