قورباغهات را قورت بده!
این مورد همانطور که از نامش پیداست، راه چندان خوشایندی برای درمان به نظر نمیرسد اما براساس تجربه کسانی که از آن استفاده کردهاند، گویا درمان موثری برای دردهای شکمی و احتمالا در صورت خفه نشدن در حین بلع درسته این موجودات لزج زنده، راهحل مناسبی برای درمان اختلالات تنفسی و آسم نیز می باشد.
هرچند این روش، پایه و اساس علمی ندارد و در نگاه اول حتی خطرناک نیز به نظر میرسد اما بنابر گفته مردم حیدرآباد هندوستان؛ بلعیدن ماهی زنده، تاکنون بیماریهای آسم و اختلالات ریوی بسیاری از آنها را درمان کرده است. آنها بر این باورند که ماهی زنده درحین پایین رفتن ،راه گلوی بیمار را پاک کرده و برای همیشه بیماریهای تنفسی و ریوی را از بین میبرد.
از طرف دیگر چینیها نیز از این روش بهره میبرند ،فقط با این تفاوت که آنها برای درمان دردهای شکمی، از این روش استفاده میکنند. البته این نکته را باید افزود که چینیها در این درمان ظرافت هندوها را نداشته و برای اطمینان از بهبودی کامل به جای یک ماهی کوچک، از یک قورباغه یا موش زنده استفاده میکنند! براساس این باور خوردن و جویدن قورباغه زنده برای افزایش قدرت فیزیکی نیز سودمند بوده و آنها را قوی و قدرتمند میکند!
به گزارش یکی از روزنامههای محلی یک مرد چینی 66 ساله به نام جیانگ ماشنگ طی سالهای عمر خود قورباغه و موش را به رژیم غذایی خود افزوده و حتی رکورد خوردن 20 موش در یک روز را هم از آن خود کرده است.
الکتروشوک
اصولا برق و جریان الکتریسته از آن دسته مواردی است که با کسی شوخی ندارد و اگر خدایی نکرده به صورت کاملا اتفاقی به بدن وصل شود چنان بیرحم است که در چشم برهم زدنی کارمان را یکسره می کند. اما باز هم با وجود همه این تفاسیر، اگر در شرایط کنترل شده و به میزان لازم به بدن وارد شود باعث سرعت بخشیدن به روند بهبودی و بازیافتن سلامتی برخی بیماران میشود.
برای مثال استفاده از برق یا الکتروشوک در تمام دنیا، یکی از روشهای درمان افسردگی و حتی خلاصی از توهمات ذهنی موادمخدر جدید ازجمله شیشه و کراک است. در این درمان، میزانی از جریان الکتریسیته به مغز وارد میشود، که باعث تنظیم عملکرد یکسری از سلولهای مغز شود.
علاوه بر آن، بتازگی دانشمندان بریتانیایی به سرپرستی یک محقق ایرانی به نام اردشیر بیات با استفاده از شوک الکتریکی موفق به کشف روش جدیدی برای سرعت بخشیدن به بهبود جراحتهای پزشکی شدهاند. آزمایشهای صورت گرفته روی زخمهای 40 داوطلب حاکی از آن است که تحریک الکتریکی وارد شده، سرعت بهبود زخمها را به شکل قابل توجهی افزایش میدهد. براساس این پژوهشها دانشمندان دریافتند که الکتریسته، منجر به تشکیل عروق خونی جدید و افزایش جریان خون در ناحیه آسیب دیده شده و در نهایت روند بهبود زخم را سرعت میبخشد. البته شوک درمانی عوارض جانبی نیز همراه دارد، اما در برابر منافع حاصل از استفاده درست از آن، این عوارض اهمیت چندانی ندارد. حالتهای فراموشی موقت و خفیف تا حداکثر شش هفته، از جمله عوارض این شیوه درمانی هستند. در اینگونه درمان، اولین گامی که پیش از هر اقدام باید صورت بگیرد، آرام کردن بیمار ،توضیح امنیت عملیات شوک درمانی و تضمین بازیابی سلامت آنهاست.
لجن برای درمان
در طب سنتی چینی گفته می شود که لجنها و جلبکهای دریایی برای درمان آرتروز، سیاتیک، کاهش فشار خون و جوان سازی پوست موثر است. مالیدن لجن روی پوست یا گرفتن حمام لجن از معمولترین روشهای درمانی هستند که به دلیل داشتن فواید بسیار نهتنها در چین بلکه در بسیاری از کشورهای دیگر نظیر انگلیس، آلمان و حتی ایران نیز طرفدار بسیار دارد. گرچه این درمان برای بسیاری از کسانی که با آن آشنایی ندارند عجیب و منزجرکننده بهنظر میرسد اما فواید سلامتی بخش موجود در آن، از جمله آنتیبیوتیکهای طبیعی، معدنی و گیاهی که طی شنا در لجن وارد پوست و سپس دستگاه گردش خون میشود، روی سیستم عصبی تاثیر مثبت فراوان داشته و بسیاری از دردهای مزمن را التیام میبخشد. استقبال چینیها از لجن درمانی به حدی است که روزهای زیادی منتظر لجن بستن آبهای بندر چینگ دائو میشوند تا با شروع فصل تابستان همگی با اشتیاق برای آب تنی در لجنها به طرف سواحل چینگدائو و شهرهای اطرافش سرازیر شوند.
کتک بخور سالم بمان
به احتمال زیاد تا به حال این تجربه را داشتهاید که برخی از اطرافیان هنگام بیماری، به جای مراجعه به دکتر، روشهای من درآوردی و عجیبی را برای بهتر شدن به شما پیشنهاد میکنند.
یکی از این روشهای عجیب ،کتک درمانی است که برای اولین بار توسط مردی چینی به نام هونچی زیاو برای درمان بسیاری از بیماریها ابداع شد!
وی معتقد است که وارد شدن ضربات شدید به بدن ،باعث دفع سموم جاری در رگهای بیمار میشود. او بر این باور است که کتک درمانی حتی بیماریهای مادامالعمر مانند دیابت را نیز درمان میکند.در این روش علاوه بر کتک زدن بیمار، اندامهای او نیز برای دفع سریعتر سموم توسط مددکاران کشیده خواهد شد. گرچه این شیوه عجیب و غریب، در روند بهبود برخی بیماریها تاثیر داشته اما در مواردی نیز نتیجه عکس داده و باعث کشته شدن بیمار شده است. بنابر گزارش رسانههای محلی، در یکی از این سمینارهای کتک درمانی، جنازه کودکی هفت ساله که در این سمینار حضور داشت، ساعاتی پس از اتمام جلسه در حالی که آثار شدید ضرب و شتم در بدنش مشاهده می شد در هتلی در آن حوالی پیدا شد. در این پرونده پلیس معتقد است که ضربات شدید وارده در کتک درمانی، از آستانه تحمل این کودک خارج بوده و باعث کشته شدن او شده است.
مخترع این درمان دیوانهوار معتقد است که ضربات سنگین به بدن، مویرگها را پاره کرده ،بدن را داغ می کند و راه را برای گذر انرژی باز می کند. وی طی مصاحبهای اعلام کرد که مشکل پروستات 250 نفر را با کتک درمانی حل کرده است!
ریل درمانی
کشورهای آسیایی معمولا در سراسر جهان بهخاطر پیشگام بودن در طب سنتی برای درمان بیماریها شهره هستند، اما برخی از این درمانها بهقدری عجیب و دور از ذهن است که مردم دیگر کشورها با شنیدن آنها انگشت به دهان میمانند. از عجیبترین روشهای درمان سنتی مردم اندونزی این است که برای معالجه انواع بیماریها روی ریلهای راهآهن مدتی دراز می کشند! براساس گزارش رسانههای این کشور، ساکنان استان جاوای غربی اندونزی از روش ریل درمانی برای معالجه بیماریهای مختلف خود استفاده میکنند. مردم اندونزی معتقدند که امواج الکتریسیته موجود در قطارها و ریلهای راهآهن خاصیت شفابخشی برای تمامی امراض آنها دارد از اینرو بیماران با دراز کشیدن روی ریلهای راه آهن، به معالجه دردهای خود میپردازند. تاریخچه این شیوه درمانی به زمانی باز میگردد که مدتها پیش یک جوان با خوابیدن روی ریلهای راهآهن این منطقه شفا یافت.متاسفانه درآن زمان هزینههای درمان در اندونزی به حدی بالابود که مردم فقیر باور این داستان را، وسیلهای برای شفا گرفتن دانستند. حال با گذشت زمانی زیاد از شفا گرفتن آن جوان مردم معتقدند که انرژی و فلزات بکار رفته در ریلها بهگونهایست که بیماریهای سکته مغزی، آسم، فشارخون بالا و کوفتگی را درمان میکند.
البته این درمان باعث میشود تا همه ساله شماری از افراد دچار برق گرفتگی شده و کودکان بسیاری روی ریلها جان خود را از دست دهند.
دینا فراهانی / تپش (ضمیمه چهارشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد