رستورانی زیر آبیِ ایتها – هتل کنراد، جزیره رنگالی، مالدیو
این رستوران در یک جزیره خصوصی در وسط اقیانوس هند واقع شده است. در واقع 12 رستوران، کافی شاپ و ویلای آبی برای مهمانان مهیا شده است. یک محل اختصاصی نیز برای علاقهمندان به پنیر در آنجا وجود دارد که در آن 101 نوع پنیر از باکیفیتترین پنیرهای جهان وجود دارد. اما این مجموعه به رستوران ایتها (Ithaa) خود معروف است. رستوران ایتها در حقیقت اولین و تنها رستوران تمام شیشهای زیر آبی جهان است.
این رستوران با سطح آب پنج متر فاصله داشته و نمایی 360 درجه از زندگی دریایی را برای بازدیدکنندگان خود فراهم میکند. ایتها در زبان مالدیوی معنای «مادر مروارید» را میدهد. طراحی این رستوران نیز از طراحی معاصر اروپا وام گرفته است. برای ناهار میتوان غذایی سبک مانند سوپ لوبیا سبز، سالاد انبه سبز و پاپایا به همراه موس شکلات تلخ میل کرد. انواع نوشیدنی و غذاهای دیگر نیز در این رستوران یافت میشود.
رستوران المهره – هتل برج العرب جمیرا، دوبی
این رستوران به زیر آب نرفته است، بلکه زیر آب را به بالا آورده است! آکورایوم بسیار بزرگ این رستوران واقعا زیبایی خاصی را به آن بخشیده است. رستوران المهره باکیفیتترین غذاهای دریایی دوبی را به مشتریان ارائه میدهد. تمامی غذاهای دریایی را میتوان در این رستوران یافت.
سابسیکس – نیاما، مالدیو
رستوران سابسیکس جواهری دیگر در قلب جزایر مالدیو است که در مجمتع تفریحی «پِر آکوم» واقع شده است. این رستوران در فاصله شش متری از سطح آب ساخته شده و به ساحل نیز 500 متر فاصله دارد. هر چیزی که فکرش کنید در اینجا یافت میشود: صبحانههای مجلل، ناهار و شام سلطنتی، مراسم عروسی و میهمانیهای خصوصی. ناهارهای سرو شده در این رستوران عموما سبک بوده و کنار آن میتوانید تمام نوشیدنیهای تازه را نیز امتحان کنید. هزینه غذا خوردن در این رستوران هم چندان بالا نیست. هر کس تنها با 100 یورو میتواند در این رستوران غذا میل کند.
لژ زیرآبی جولز – پارک زیرآبی کی لارگو، فلوریدا
برای رسیدن به این هتل باید کمی فعالیت داشته باشید، زیرا تنها یک راه برای رسیدن به این هتل زیر آبی وجود دارد و آن از طریق غواصی عمقی است. هتل «کی لارگو» تنها هتلی در جهان است که زیر آب واقع شده است. محلی بین هتل و یک لابراتوار تحقیقاتی به یک بسته ویژه شبانه اختصاص داده شده که هزینه آن 512 یورو برای دو نفر است. در این مکان همه نوع اسنک، صبحانه، پیتزا و لوازم غواصی یافت میشود. البته اگر یک غذای خوشمزه هم بخواهید مشکلی نیست، چرا که یک سرآشپز ماهر برای تحویل غذا تا آنجا غواصی میکند. کسانی هم که تمایلی به خوابیدن در هتل و نگاه کردن به جانوران دریایی ندارند میتوانند برای خوردن پیتزا به رستوران بروند و 96 یورو نیز بپردازند.
کارگو هلد – دنیای دریایی اوشاکا، دوربان، آفریقای جنوبی
درست است که این رستوران در زیر آب واقع نشده، اما محلی در قسمت عقب یک کشتی افسانهایِ آفریقای جنوبی به نام «فانتوم» به شما اختصاص داده میشود. چشمانداز زیبای اقیانوس و محفظه مخصوص کوسهها در مقابل شما است. فقط دقت کنید میزی را سفارش دهید که نزدیک شیشهها باشد تا این چشمانداز زیبا را بهتر ببینید. در ضمن انواع غذاهای خوشمزه و باکیفیت را میتوانید سفارش دهید. اگر هم دلتان خواست میتوانید در کنار اقیانوس کمی قدم بزنید.
اوتِر این – دریاچه مالارن، سوئد
اگر از کوسهها خوشتان نمیآید، میتوانید «اوتر این» را امتحان کنید. در ابتدا باید در کنار «واستِرا» سوار قایق شوید و به این خانه زیبا بر روی آب برسید. این خانه توسط «مایکل گنبِرگ» به عنوان یک پروژه هنری ساخته شد. اما وقتی وارد خانه میشوید همه چیز شروع میشود. در زیر خانه یک اتاق خواب تمام شیشهای زیبا وجود دارد. در این هتل برای تفریحات ابتدایی است. در طول روز میتوانید در کنار خانه ماهیگیری کنید یا آفتاب بگیرید. در ضمن حتی میتوانید شنا کنید و یا با قایق کمی سفر کنید. عصرها هم غذا با قایق تحویل شما خواهد شد. به نظر که رویایی میرسد!
رستوران فیجی – مجتمع تفریحی زیر آبی پوزئیدون، فیجی
مجتمع تفریحی پوزئیدون هنوز تکمیل نشده است. قرار است که این مجتمع تفریحی به نخستین مجتمع تفریحی تبدیل شود که کاملا زیر آب است. این مجتمع کاملا مجهز خواهد بود و حتی یک کلیسای کوچک نیز در آن ساخته خواهد شد.
رستوران دریا – مالدیو
این رستوران تا سطح آب سه متر فاصله دارد. مهمترین نکته در مورد این رستوران این است که تمامی دیوارهای آن شیشهای است. بنابراین میتوان منتظر یک هیجان تمامنشدنی در آن بود.
(برترینها)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: