ماش‌پلو

مواد لازم: برنج: 4 پیمانه، ماش: یک فنجان، زردچوبه: یک قاشق چایخوری، گوشت قرمز: 200 گرم، زعفران دم کرده: دو قاشق غذاخوری، پیاز: یک عدد، زیره: دو قاشق چایخوری، سیب‌زمینی: یک عدد، نمک و فلفل: به میزان لازم
کد خبر: ۸۱۸۶۲۴
ماش‌پلو

طرز تهیه: ابتدا گوشت قرمز و پیاز را به صورت مکعبی خرد کنید و همراه زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار دهید. بعد از پخت کامل گوشت و بخار شدن آب آن، مقداری نمک به آن بیفزایید و از روی حرارت بردارید. ماش را نیز به صورت جداگانه آب‌پز کنید. برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید. کف یک قابلمه سیب‌زمینی‌ها را به عنوان ته دیگ بچینید و ماش را همراه گوشت پخته شده و زیره لایه لایه بین برنج بریزید. در نهایت مقداری زعفران آب کرده روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید‌. بعد از گذشت 20 دقیقه غذا حاضر است.

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها