طرز تهیه:
1. درظرف غذا ساز 3.1 پیمانه ریحان،آویشن،سیر، 3 قاشق سوپ خوری روغنزیتون و پودر فلفل قرمز را بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملاً خرد شوند. از مخلوطکن هم میتوانید استفاده کنید. حالا مخلوط حاصل را داخل یک تابه کوچک به مدت 3-2 دقیقه تفت دهید سپس آن را کنار بگذارید.
2. اکنون مقداری روغنزیتون داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید سپس پیاز، کدوسبز و سیبزمینی را اضافه کرده ، آنها را کمی تفت دهید. در یککاسه کوچک 2 قاشق سوپ خوری روغنزیتون را با رب گوجه و مقداری نمک و فلفل مخلوط کرده و آن را به مواد داخل تابه اضافه کنید. خوب هم بزنید تا رب کاملاً با موادمخلوط شود. حالا گوجهفرنگی رنده شده را به مواد اضافه کنید.صبر کنید تا جوش بیاید سپس در قابلمه را بگذارید و به مدت 5 دقیقه صبر کنید.
3. در این زمان مقداری روغن در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا فلفل دلمه ای قرمز و زرد خردشده را به مدت 2-1 دقیقه داخل آن تفت دهید سپس مرغ و باقیمانده ریحان را اضافه کرده و مواد را خوب باهم مخلوطکنید. کمی هم نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.
4. حالا مواد تابه و مخلوطی را که از قبل کنار گذاشته بودید داخل قابلمه بریزید و بهآرامی هم بزنید تا مواد کاملاًباهم مخلوط شوند و خوراک غلیظی حاصل شود سپس آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و سرو کنید.(آشپزی مثبت)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: