طرز تهیه:
1. شیر، شکر و پودر شکلات را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس کنار بگذارید تا ولرم شود. پودر ژلاتین را همراه 8 قاشق سوپخوری آب مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شفاف شود.
2. حال آن را به مخلوط شیر اضافه کنید؛ بعد از آن خامه و گردو را بیفزایید و بگذارید تا کاملا مخلوط خنک و کمی غلیظ شود ولی بسته نشود در آخر ویفر و شکلات دراژه را اضافه کنید و درون قالب مورد نظر بریزید و شش ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.
3. حال به ظرف مورد نظر برگردانید و تزیین کنید. شما میتوانید از اسپری طلایی خوراکی برای تزیین این کرم استفاده کنید.(ایده آل)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر