طرز تهیه بیفتک پلو

مواد لازم: گوشت راسته گوسفند: 600 گرم، پیاز: 2 عدد ، سماق یا پودر غوره: 2 قاشق غذا‌خوری، دارچین، پودر زیره و ادویه پلویی: به میزان لازم ، نمک و روغن: به میزان لازم ، برنج: 5 پیمانه ، سیب‌زمینی بزرگ: 2 عدد .
کد خبر: ۸۳۱۴۳۵
طرز تهیه بیفتک پلو

طرز تهیه: ابتدا روز قبل گوشت را تمیز کنید و برش‌های نازک بزنید و با بیفتک‌کوب آنها را بکوبید. پیاز‌ها را رنده کنید و گوشت را به مدت یک شبانه‌روز در پیاز بگذارید. برنج را آبکش کنید. ته یک قابلمه نچسب را روغن بریزید و سیب‌زمینی‌های ورقه شده را کف قابلمه بچینید و روی سیب‌زمینی را نمک و زردچوبه بپاشید.

در این مرحله یک لایه برنج بریزید و پس از آن گوشت را روی برنج گذاشته و روی گوشت‌ها را ادویه پلویی، پودر غوره و روغن یا کره آب کرده بریزید و همین‌طور لایه، لایه برنج و گوشت‌ها را در قابلمه بریزید و در نهایت ادویه پلویی و روغن داغ روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.

بعد از این‌که برنج دم کشید، آن را در دیس برگردانید و نوش جان کنید. چون برای طبخ این پلو از گوشت خام استفاده می‌شود، زمان بیشتری برای دم‌کشیدن لازم دارد و چون آب گوشت به خورد برنج می‌رود، طعم لذیذی به پلو می‌دهد. برای تزئین غذا هم می‌توانید چند عدد گوجه را کباب کنید و با خیارشور اطراف پلو بچینید.

چاردیواری -ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها