طرز تهیه: ابتدا روز قبل گوشت را تمیز کنید و برشهای نازک بزنید و با بیفتککوب آنها را بکوبید. پیازها را رنده کنید و گوشت را به مدت یک شبانهروز در پیاز بگذارید. برنج را آبکش کنید. ته یک قابلمه نچسب را روغن بریزید و سیبزمینیهای ورقه شده را کف قابلمه بچینید و روی سیبزمینی را نمک و زردچوبه بپاشید.
در این مرحله یک لایه برنج بریزید و پس از آن گوشت را روی برنج گذاشته و روی گوشتها را ادویه پلویی، پودر غوره و روغن یا کره آب کرده بریزید و همینطور لایه، لایه برنج و گوشتها را در قابلمه بریزید و در نهایت ادویه پلویی و روغن داغ روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.
بعد از اینکه برنج دم کشید، آن را در دیس برگردانید و نوش جان کنید. چون برای طبخ این پلو از گوشت خام استفاده میشود، زمان بیشتری برای دمکشیدن لازم دارد و چون آب گوشت به خورد برنج میرود، طعم لذیذی به پلو میدهد. برای تزئین غذا هم میتوانید چند عدد گوجه را کباب کنید و با خیارشور اطراف پلو بچینید.
چاردیواری -ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد