طرز تهیه ته‌چین مرغ با قارچ

مواد لازم: برنج: 3 پیمانه ، قارچ: 250 گرم، مرغ: 500 گرم ، سیب‌زمینی نگینی خرد شده: 2 عدد متوسط ، روغن، نمک: به میزان لازم ، پیاز: یک عدد، زعفران: 3 قاشق غذا‌خوری، ماست: یک لیوان سر خالی ، زرشک و خلال بادام و پسته برای تزئین: به میزان لازم .
کد خبر: ۸۳۱۴۳۷
طرز تهیه ته‌چین مرغ با قارچ

طرز تهیه: ابتدا مرغ را با یک لیوان آب بپزید. بعد از استخوان‌‌ها جدا کنید و کنار بگذارید. زرشک را بشویید و با یک قاشق گلاب خیس و صبر کنید تا گلاب کاملا به خورد زرشک برود و آن را با کمی روغن تفت دهید.

یک قاشق شکر و کمی زعفران به آن اضافه کنید و بعد از حل شدن شکر، آن را هم کنار بگذارید. خلال‌ها را هم مانند زرشک تفت دهید. قارچ‌ها را ورقه‌ای برش بزنید و برای این‌که تغییر رنگ ندهند، چند قطره آبلیمو به آنها بپاشید. برنج را تا مرحله آبکش بپزید.

ماست را با زعفران و دو عدد زرده تخم‌مرغ و دو قاشق روغن مخلوط کنید و خوب هم بزنید. تکه‌های مرغ را کمی به این سس آغشته کنید و آنها را بیرون بیاورید. نیمی از برنج پخته را در سس بریزید و مخلوط کنید.

کف قابلمه را روغن بریزید وآن را گرم کنید قارچ‌ها را کف قابلمه بچینید برنج آغشته به سس را روی قارچ‌ها بریزید و با پشت قاشق کمی فشرده کنید. بعد مرغ و زرشک را روی آن بریزید و بعد برنج سفید را اضافه کنید و کاملا صاف کنید و روی آن کمی از آب مرغ و روغن بدهید. آن را به مدت یک ساعت با حرارت ملایم دم بگذارید تا ته‌دیگ آن کاملا برشته شود بعد آن را در دیس بر‌گردانید و با خلال‌های تفت داده شده و زرشک تزئین کنید.

برای دور‌چین آن هم سیب‌زمینی نگینی را سرخ کنید و کمی نمک و زردچوبه روی آنها بریزید و کنار دیس ته‌چین قارچ بریزید. لا‌به‌لای سیب‌زمینی را هم زیتون بگذارید و از اعضای خانواده با یک غذای مجلسی پذیرایی کنید.

چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها