طرز تهیه:
گوشت چرخ شده را به همراه پیاز رنده شده و نمک و ادویهها در یک ظرف مناسب بریزید و بعد گردوی چرخ شده و برنج پخته شده و تخممرغها را هم اضافه کنید و پودر سوخاری را آنقدر بریزید که مواد خیلی سفت نشود.
اگر مایه شل بود میتوانید پودر سوخاری را بیشتر بریزید. آنها را مخلوط کنید و ورز دهید. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست فرم دهید و در روغن سرخ کنید.
برای تزئین از سس کچاپ و زیتون و چند برش لیمو استفاده کنید و میل کنید.
ضمیمه چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰