برای مریض نشدن در پائیز چه بخوریم؟

دمنوش‌های مفید می‌تواند از بیماری‌های پائیزی پیشگیری می‌کند و استفاده از آنها به منظور درمان بیماری‌ها می‌تواند درمان موثر و پایداری را به دنبال داشته باشد.
کد خبر: ۸۴۸۵۴۰
برای مریض نشدن در پائیز چه بخوریم؟

به گزارش جام جم سرا ، یک متخصص طب سنتی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص دمنوش‌های مفید پائیزی گفت: اگر می‌خواهید در پائیز و زمستان از سرماخوردگی، مشکلات سینوزیت و بیماری‌های ریوی در امان باشید می‌توانید از مخلوط دم‌نوش‌های بذر گشنیز، برگ آویشن، برگ پونه، گل پنیرک استفاده کنید.

دکتر امیر حسین رفیعی افزود: از این ترکیب هم می‌توان به عنوان دمی مثل دمنوش‌های دیگر استفاده کرد و هم می‌توان بخور داد.

وی افزود: چنانچه دچار تب هستید می‌توانید از دم‌کرده بنفشه چند بار در روز استفاده کنید چنانچه دچار خشکی گلو هستید میتوانید از ترکیب ‌دمنوش‌های پنیرک و خطمی استفاده کنید و اگر از مشکلات رفلاکس معده رنج می‌برید می‌توانید از دم نوش چای استفاده کنید و برای خشکی پوست و یبوست شربت شیر بادام می‌تواند بسیار موثر واقع شود.

این متخصص طب سنتی در پایان خاطرنشان کرد: بهتر است تمام دمنوش‌ها به مقدار مناسب و با رعایت اصول کلی استفاده شود و از افراط در مصرف آنها پرهیز شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها