به گزارش جام جم سرا به نقل از سلامانه، یک کارشناس با بیان اینکه سرمای فصل زمستان، تابش محدود نور خورشید و استفاده از وسایل گرمایشی در منزل در آسیب پذیری پوست مؤثر هستند، گفت: «با خوردن مواد غذایی سالم میتوان مانع از این آسیبها شد و در کمتر از 3 هفته، تأثیر مثبت آن را روی پوست مشاهده کرد.»
دکتر محمد کاظمزاده ادامه داد: «کاهش مصرف فست فودها، نمک و استفاده از لبنیات بستهبندی شده که در کارخانههای صنایع غذایی و تحت نظارت معاونتهای غذا و داروی کشور هستند، میتوانند به حفظ سلامت پوست کمک کنند.» وی با بیان اینکه برای حفظ رطوبت پوستهای خشک و مستعد به اگزما، باید ماهیهای سرشار از اسید چرب مصرف کرد، تصریح کرد: «این امر پوست صورت را از هوای سرد و خشکی محافظت میکند. ماهی سالمون و ماکارو نیز خاصیت ضدالتهابی دارد که برای به دست آوردن نتیجه مطلوب، مصرف هفتهای سه بار ماهی توصیه میشود.»
این کارشناس با تاکیدبر اینکه ویتامین E مهمترین ماده استفاده شده در ساخت کرمهای پوست است، ادامه داد: «بهترین روش برای دریافت این ویتامین مصرف میوه و سبزیهای زرد و نارنجی مانند هویج، انبه، فلفل دلمهای زرد و نارنجی است. این گروه مواد غذایی حاوی کاروتنوئید نوعی آنتی اکسیدان است که بدن آن را به ویتامین E تبدیل میکند و لایه زیر سطح پوست را تغذیه میکند که برای به دست آوردن نتیجه بهتر، روزی 2 وعده از این مواد غذایی باید مصرف شود.»
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد