از سوی روابط عمومی سازمان غذا و دارو

اسامی فرآورده های غذایی و خوراکی غیرمجاز اعلام شد

اگر نمی توانید لبنیات بخورید، این خوراکی ها را جایگزین کنید

برای کسانی که لاکتوز موجود در فرآورده های لبنی را نمی توانند تحمل کنند، جایگزین های غذایی متنوعی وجود دارد.
کد خبر: ۸۵۴۳۷۰
اگر نمی توانید لبنیات بخورید، این خوراکی ها را جایگزین کنید
به گزارش جام جم سرا به نقل از آوای سلامت ، عدم تحمل لاکتوز که نارسایی لاکتاز نیز نامیده می‌شود، نوعی عدم توانایی در سوخت و ساز و هضم لاکتوز یا قند شیر در بدن است. این بیماری به علت فقدان آنزیم لاکتاز در دستگاه گوارش، جهت شکستن پیوندهای لاکتوز ایجاد می شود. از نشانه ‌های این بیماری می ‌توان درد شکم، نفخ، باد شکم، اسهال، تهوع و بازگشت اسید به مری را ذکر کرد.

اما جایگزین های شیر و فرآورده های لبنی دیگر از این قرار است:

سویا: سویا تنها گیاهی است که پروتئین آن نزدیک به میزان پروتئین در فرآورده های لبنی است. با خوردن یک فنجان شیر سویا 19 درصد از منیزیوم روزانه و 14 درصد از ویتامین ب6 روزانه خود را دریافت می کنید.

بادام: این خوراکی فوق العاده کم کالری با کلسیم بالا است. همچنین پروتئین و دیگر مواد مغذی را می توان در بادام یافت.

کنف: با خوردن شیر کنف می توان 6ت تا 10 درصد از آهن مورد نیاز روزانه را به دست آورد ضمن این که کنف حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است.

نارگیل: شیر نارگیل یک منبع غنی شده از کلسیم است. ضمن این که نوشیدن آن 50 درصد از میزان نیاز روزانه به ویتامین ب 12 و 25 درصد از میزان نیاز روزانه به ویتامین دی را تامین می کند. به خاطر داشته باشید که چربی های نارگیل جزو چربی های اشباع است.

برنج: هرچند کالری و قند بالا دارد و میزان پروتئینش کم است اما شیر برنج یک سوم نیاز روزانه شما به کلسیم و 25 درصد میزان نیاز روزانه به ویتامین دی و ویتامین ب 12 را تامین می کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها