طرز تهیه: ابتدا سویا را با گوشت چرخکرده، یکبار چرخ کنید. پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. پودر سوخاری یا داخل نان باگت را خالی کرده و به گوشت و پیاز اضافه کنید.
شیر و نمک و فلفل و زردچوبه را هم افزوده و خوب مخلوط کنید تا چسبندگی لازم را پیدا کند و منسجم شود. بعد روی یک کیسه فریزر را کمی چرب کرده و مخلوط را روی آن با دست صاف کنید و بعد با کارد به آن برشهای عمودی بدهید و به شکل کباب کوبیده سیخی ببرید.
ماهیتابه را چرب کنید و برشها را در ماهیتابه بچینید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا مغز پخت شود، بعد آن را برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید. سپس کبابها را در دیس چیده و روی آن را سماق بپاشید و اطراف آن را با زیتون و سبزی تازه تزئین و میل کنید.
چنانچه بخواهید مواد به شکل همبرگر باشد، مواد را یا با قالب گرد، قالب بزنید یا با دست گرد، حالت دهید و در روغن سرخ کنید، سپس در نان همبرگر گذاشته و با گوجه و خیارشور و سس تند کچاپ میل کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد