طرز تهیه قارچ پلو

مواد لازم: گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم ، قارچ ورقه شده: 250 گرم ، پیاز: یک عدد ، زرشک و خلال پسته: از هر کدام 50 گرم ، کره: 50 گرم ، نمک و فلفل و زعفران آب‌کرده: به میزان لازم ، برنج: 4 پیمانه ، روغن: به میزان لازم
کد خبر: ۸۶۰۸۹۸
طرز تهیه قارچ پلو

طرز تهیه: ابتدا برنج را بشویید و بپزید و آن را چلو‌ کش کنید‌. مقداری روغن را در قابلمه بریزید و برای ته دیگ از نان استفاده کنید.

برنج را در قابلمه بریزید و آن را دم بگذارید‌. گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط و قلقلی درست کرده و سپس آنها را سرخ کنید.

قارچ‌های برش خورده را هم تفت دهید و کمی آبلیمو به آنها اضافه کنید تا رنگ قارچ تیره نشود. زرشک را بشویید و با خلال پسته‌ها به قارچ اضافه کنید و آنها را هم تفت دهید.

کره و زعفران آب‌کرده و کمی نمک به مواد اضافه کنید. نصف لیوان آب روی قلقلی‌ها بریزید و چند دقیقه روی حرارت بگذارید تا مغز پخت شوند.

در نهایت مواد را هم مخلوط کنید و بگذارید آب آن کاملا تبخیر شود‌. پلو دم کشیده را در دیس کشیده و روی آن را با گوشت قلقلی و قارچ و زرشک و خلال پسته تزئین و میل کنید .

همچنین می‌توانید به جای قلقلی از تکه‌های مرغ پخته و تفت داده شده استفاده کنید.

چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها