طرز تهیه: ابتدا پودر خمیر مایه را با آب گرم و یک قاشق شکر مخلوط کنید و در جای گرم بگذارید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.
تخممرغها را در یک ظرف گود بشکنید و با شیر و روغن و بقیه شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شده و صاف و یکدست شود.
مایه خمیر عمل آمده را به مواد بیفزایید. آرد را الک و کمکم اضافه کنید تا جایی که خمیر لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد.
خمیر را در ظرف درداری بگذارید و یک ساعت به آن استراحت دهید. خرما را هم چرخ کنید. برای طعم و عطر آن میتوانید از دارچین یا پودر هل استفاده کنید.
فر را از قبل گرم کرده و سینی فر را چرب کنید. خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید. روی سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیرها را باز کنید و از خرما داخل خمیر بگذارید و آن را لوله کنید. طوری که مواد خرما کاملا لابهلای خمیر باشد.
بههمین ترتیب دو قسمت دیگر را هم آماده کنید. دست خود را کمی مرطوب کنید و بالای خمیرها را به هم بچسبانید.
به صورت گیسبافت آنها را به هم بافته و در سینی فر قرار دهید با فاصله بچینید. روی آنها را با برس زرده تخممرغ بمالید و کنجد بپاشید و به مدت 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا کمی روی نانها طلایی شود.
چاردیواری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد