طرز تهیه توپک خرمایی

مواد لازم: پودر نارگیل: نصف لیوان ، گردو: 100 گرم ، خرمای چرخ شده: 500 گرم ، دارچین: به میزان لازم ، شکلات تخته‌ای: 100 گرم ، مغز فندق: به تعداد توپک‌ها
کد خبر: ۸۶۲۷۸۲

طرز تهیه توپک خرمایی

طرز تهیه: شکلات را به روش بن‌ماری و روی حرارت غیر‌مستقیم ذوب کنید. گردوها را با خرما چرخ کنید.

دارچین را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.

دست خود را چرب کرده و از مواد به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و کف دست، آن را باز کنید.

یک عدد مغز فندق وسط آن بگذارید و آن را گرد کنید و به شکل توپک‌های کوچک در آورده و در شکلات آب کرده فرو کنید و با مهارت نصف آنها را در پودر نارگیل بغلتانید و به این ترتیب، شکلات‌ها ی دو رنگ تهیه کنید و در ظرف مناسب چیده و از عزیزان خود پذیرایی کنید.

چاردیواری

 

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها