طرز تهیه:
ابتدا گوشت را به قطعههای کوچک برش زده و بپزید. آب آن را صاف کرده و پیاز را خرد کرده و سرخ کنید.
گوشت پخته را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید سیر و زنجبیل را هم خرد کنید و به همراه هویج و سیبزمینی ریز شده به مواد بیفزایید و آنها را با هم تفت بدهید.
آب گوشت و نمک و فلفل را روی آن بریزید و حرارت را کم کنید. اسفناج را خرد کرده و همراه پنیر کمی تفت دهید و به خورش اضافه کنید.
گل کلم را به قطعههای منظم خرد کنید و در اواخر پخت به خورش افزوده و بگذارید خورش کم آب شده و جا بیفتد.
آرد را بدون روغن کمی بو داده تا بوی خامیآن برطرف شود. بگذارید سرد شده و با ماست و زعفران مخلوط و در انتهای پخت به خورش اضافه کنید.2تا 3 دقیقه بعد خورش آماده شده، آن را در ظرف مناسبی کشیده و با پلوی زعفرانی میل کنید.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد