اگرچه خستگی صبحگاهی ناشی از عوامل متعددی است اما میتوان با مصرف برخی عناصر طبیعی، میزان آن را کاهش داد و انرژی لازم صبحگاهی را به دست آورد.
چای نعناع علاوه بر عطر و طعم فوق العاده اش، در هنگام صبح، حواس را بیدار نگه میدارد. علاوه بر این کشمش غنی از «ویتامین ث» است و منجر به ذخیره انرژی در تمام طول روز میشود. کیوی نیز مانند مویز و کشمش سرشار از ویتامین ث است و به نبرد با بی حالی میرود.
به گزارش سلامانه، زنجبیل در درمان خستگی صبحگاهی و از بین بردن ناراحتیهای معده کاربرد فراوانی دارد. همچنین ذرات مختلف مواد معدنی آب موجب حفظ تعادل آب در سلولها میشود و مانع گرفتگی عضلات، سردرد و ... میگردد.
گردو حاوی مقادیر زیادی پروتئین، فیبر، اسیدهای چرب امگا 3 و غنی از منیزیم است و میزان انرژی را در حالت طبیعی نگه میدارد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد