در برخی کشورها نیز از ویژگیهای رنگی آن برای کشیدن نقش و نگارهایی زیبا روی پوست استفاده میشود و حتی منبع درآمد و وسیلهای تبلیغی بهعنوان جذب توریست به شمار میرود.
تصاویر آرایشهای زیبایی با نقش و نگارهای حنایی رنگ را با جستوجویی ساده در اینترنت هم میتوان دید.
حنا در واقع خواص متعدد بسیار دارد. این ماده گیاهی برای کسانی که از ریزش مو رنج میبرند حکم مادهای معجزهگر را دارد زیرا میتواند ریشههای مو را چنان تقویت کند که اثرات کاهش ریزش در صورت استفاده از آن به سرعت مشهود باشد.
این ماده همچنین برای رفع قارچهای پوستی چه در نواحی سر یا بخشهای دیگر پوست نیز کاربرد درمانی دارد.
علاوه بر این، کسانی که دچار تعرق زیادی میشوند و از بوی بد پا یا زیر بغل رنج میبرند، میتوانند به جای هر ماده شیمیایی که زیبایی و سلامت پوست آنها را در آینده تهدید کند، مقداری حنا را به کف پا یا زیر بغل بمالند و به این طریق مشکل خود را درمان کنند.
از نظر زیبایی، حنا یک نرمکننده طبیعی مو هم هست. متخصصان طب سنتی میگویند اگر تعدادی برگ حنا را با روغن خردل بجوشانید و مدتی بهطور پیاپی موها را با این محلول مالش دهید در نهایت موهای خشک و کدرتان نرم و شاداب خواهد شد.
همین خاصیت را پودر حنا نیز دارد. مقداری آبلیموی تازه را روی پودر حنا بچکانید و کمی هم آب به آن بیفزایید تا خمیری بهدست آید که اگر این خمیر را روی موهایتان بگذارید و پس از 40 تا 50 دقیقه موهایتان را آبکشی کنید نرمی و شادابی همراه با رنگی متفاوت را در موهای خود خواهید دید.
رنگ کردن موها با حنا به خصوص برای افرادی که رنگ موهایشان زیادی تیره است و میخواهند مدتی رنگ موهایشان را تغییر دهند مفید است و به این طریق میتوانند رنگ موها را به قهوهای تیره تغییر دهند.
حتی اگر رنگ موها روشن است نیز میتوانند با استفاده از این خمیر، رنگی ساخته شده از حنا موهایشان را قهوهای روشن یا قرمز کنند.
ضمیمه چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد