به گزارش جام جم آنلاین دکتر رسول دیناروند ، نسبت به مصرف غذاهای پرکالری در کشور هشدار داد و گفت: نگرانی ما بابت دسترسی مردم به غذا نیست، زیرا این مشکل تا حدود زیادی حل شده است. بلکه، ما نگران افراط در مصرف غذاهای پرکالری و آسیب رسان به سلامت هستیم.
وی با اعلام اینکه میانگین کالری دریافتی ایرانی ها ۲۰ درصد بالاتر از میزان مطلوب است، افزود: سرانه مصرف نمک، شکر و روغن در کشور ما بالاتر از استانداردهای جهانی است.
دیناروند ادامه داد: سرانه مصرف نمک ایرانی ها ۲ برابر میانگین لازم است. همچنین این وضعیت در مصرف شکر و انواع روغن های خوراکی مشاهده می شود که همین عوامل سلامت جامعه را تهدید می کند.
رئیس سازمان غذا و دارو به برنامه های وزارت بهداشت برای کاهش استفاده از شکر در نوشیدنی ها اشاره کرد و گفت: میزان مصرف شکر در نوشابه ها از ۱۱ درصد به ۹ درصد، می تواند به نفع سلامت مردم باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد