به گزارش جام جم سرا ، دکتر محمد پناهی گفت: افزایش مقدار مصرف غذا در زمستان به این دلیل میافتد که بدن ما در هوای سرد زمستانی، انرژی بیشتری برای تامین حرارت بدن و مقابله با سرما نیاز دارد بنابراین خوراکیها و غذای بیشتری در این فصل مصرف میکند.
وی افزود: افزایش مصرف موادغذایی بهدنبال خود، افزایش میزان مواد زائد و غیرضروری به همراه دارد و به این ترتیب حفرههای ریز بدن و بافتهای آن از این مواد زائد انباشته میشود و چون افراد در فصل زمستان نسبت به دیگر فصلها کمتر عرق میکنند این مواد زائد، امکان خروج از طریق پوست را پیدا نمیکنند اما به مرور با گرم شدن طبیعت و آغاز فصل بهار این فضولات منجمد شده در حفرههای بدنی، روان و سیال شده و وارد جریان خون میشوند.
پناهی تصریح کرد: حال اگر این پاکسازی هدفمند و با کمک شیوههای طبیعی طب سنتی انجام شود با پاکسازی مواد زائد و سموم از بدن، میتوان بهار و تابستان کم دردسر و بدون بیماری را سپری کرد.
مدیر سلامتکده طب سنتی ابن سینا خاطرنشان کرد: افرادی وجود دارند که به هیچیک از شیوههای پاکسازی اخلاط و سموم بدن مانند قی کردن، حجامت کردن، فصد (خونگیری) یا مصرف داروهای مسهل عادت ندارند و انجام این نوع پاکسازیها برایشان بسیار دشوار است.
وی یادآورشد: برای این گروه نیز راهحلی ساده وجود دارد و این گروه باید دقت کنند که در فصل بهار، مقدار غذایشان را نسبت به فصلهای دیگر کمتر کنند تا مواد زائد و سموم کمتری در بدنشان انباشته شود.
پناهی در پایان افزود: علت کاهش مصرف مواد غذایی در وعدههای صبحانه، ناهار و شام این است که با شروع فصل بهار و گرم شدن هوا مواد زائد و انباشته درون بدن از حالت انجماد خارج شده و در بدن به جریان میافتند و در این حالت که بدن ما در حال برون ریزی مواد زائد است، پرخوری و رعایت نکردن رژیم غذایی، موجب ضعیف شدن توان و ایمنی بدن شده و به این ترتیب زمینه ابتلا به بیماری در افراد فراهم میشود.
منبع: ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران:
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین: