به گزارش جام جم سرا ، طبق تحقیق جدید محققان، ریسک سقط جنین در حالتی که هر یک از زن یا مرد در هفته های قبل از بارداری بیش از دو فنجان نوشیدنی کافئین دار نوشیده باشد افزایش می یابد.
همچنین در صورتی که مادر در طول هفت هفته اول بارداری بیش از دو فنجان نوشیدنی کافئین دار در روز مصرف کند، ریسک سقط جنین افزایش می یابد.
به گفته محققان مرکز ملی سلامت آمریکا، ارتباط کافئین با افزایش ریسک سقط جنین در گذشته هم مشخص شده بود، اما حال به نظر می رسد که مصرف کافئین توسط مردان هم در این زمینه نقش داشته باشد.
جنیس بیرمن، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: رفتارهای قبل از بارداری می تواند بر دوره بارداری هم تاثیر داشته باشد. زمانیکه برای باردار شدن برنامه ریزی می کنید، باید خودتان را هم آماده کنید: مصرف کافئین را کاهش دهید، به وزن سالم برسید، الکل ننوشید و چکاپ کامل انجام دهید.
همچنین در این تحقیق جدید مشخص شده است زنانی که در هفته های منتهی به بارداری و در طول مدت ابتدایی دوران بارداری روزانه مولتی ویتامین مصرف می کنند، کمتر در معرض سقط جنین قرار دارند.
هر یک فنجان استاندارد قهوه حاوی حدود ۲۲۵ گرم است. طبق پیشنهاد محققان زنان باید مصرف قهوه خود را به حدود ۳۴۰ گرم قهوه در روز محدود کنند.
بیرمن در ادامه می افزاید: کافئین فقط در قهوه یافت نمی شود، بلکه در چای، انواع کولاها، شکلات و نوشیدنی های انرژی زا هم وجود دارد.
وی در ادامه می افزاید: دلیل ارتباط کافئین با سقط جنین هنوز مشخص نیست، اما این فرضیه وجود دارد که کافئین موجب خاموشی برخی ژن های مشخص در اسپرم یا تخم می شود.
منبع: مهر
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد