بیشتر بخوانید : طرز تهیه رب انار خانگی
طرز تهیه:
جگر سفید را به همراه دل و قلوه خرد و با یک پیاز سرخ کنید، 3 لیوان آب را روی آن بریزید وبا نمک و فلفل کمی زنجبیل آن را بپزید وصبر کنید تا آب آن تبخیر شود. چون دیر پز است، زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد. پس اجازه دهید تا به آرامی و با حرارت ملایم پخته شود.
جگر سیاه را هم خرد کنید و در یک ماهیتابه مناسب پیاز داغ فراوان درست کنید و دل و قوه و جگر سفید پخته شده را به پیاز سرخ شده افزوده و آنها را هم خوب سرخ کنید.
جگر سیاه، نیاز به پخت زیاد ندارد. 2 الی 4 دقیقه با مواد سرخ شده، فقط تفت دهید و نمک و قرقروت و ربها را به آن اضافه کرده و سریع از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب بریزید و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده و چند برگ نعنا و جعفری تزئین و میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد