طرز تهیه:
برای تهیه این خورش خوشمزه از باقلای تازه استفاده نمایید. باقلا را پوست بگیرید و دانهها را از پوشش کپسولی هم درآورید و کنار بگذارید.
گوشت و پیاز و سیر را خرد کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و ابتدا پیاز و سیر را سرخ کرده و بعد گوشت را اضافه کنید و آن را هم تفت دهید.
بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید تا خورش شما طعم لذیذتری داشته باشد. فلفل و زرد چوبه و زعفران آب کرده را هم به همراه 3 لیوان آب به گوشت اضافه کنید و بگذارید پخته شود.
بعد باقلا را به آن افزوده و بعد از 10 دقیقه، نمک و گشنیز خرد شده را هم به خورش بیفزایید و اجازه دهید تا خورش جا افتاده و به روغن بیفتد.
در صورت تمایل می توانید دو قاشق غذاخوری آب لیمو یا آب نارنج به آن بزنید و با پلو زعفرانی میل کنید.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد