به گزارش جام جم سرا ، به گفته پژوهشگران این خوراکی ها بدن را در برابر تشنگی مقاوم می کنند:
پرتقال: علاوه بر آن که سرشار از آب است و به رطوبت بدن کمک می کند؛ احساس خستگی و استرس را نیز از شما دور خواهد کرد.
خیار: حدود 96.5% از وزن خیار را آب تشکیل می دهد.
کاهو: 95.6% از وزن کاهو را نیز آب تشکیل می دهد.
کرفس: 95.5% از وزن آن را آب تشکیل می دهد از این رو به رطوبت بدن کمک و احساس گرسنگی را محدود می کند.
گوجه فرنگی: از سبزی هایی است که حتما باید به بشقاب سالاد اضافه شود و حدود 94.5% از وزن آن را آب تشکیل می دهد.
فلفل سبز: 93.3% آن را آب تشکیل می دهد.
گل کلم: 92.1% وزن آن را آب تشکیل می دهد.
طالبی: حاوی 90.2% آب است.
اسفناج: 91.4% آن آب است.
توت فرنگی: 91% وزن آن را آب تشکیل می دهد.
کلم بروکلی: 90.7% وزن آن آب است.
گریپ فروت: 90.5% وزن آن آب است. البته بیماران باید این میوه را بعد از مشورت با پزشک مصرف کنند چون با بسیاری از داروها واکنش نشان می دهد.
هندوانه: 91.5% وزن آن آب است.
منبع : العالم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: