فرد باید تخصص کافی برای تشخیص قارچ و کپک داشته باشد و بداند که این کپک نوعی است که چنین سمومی را ترشح میکند یا نه و فقط در این صورت میتواند کپک را از ماده غذایی جدا و بقیه آن را استفاده کند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد