به گزارش جام جم آنلاین ، همچنین سالاد سبزیجات سبز رنگ برای درمان این بیماری بسیار مفید است مصرف برخی خوراکیها و سبزیها به دلیل خواص زیادی که دارند، توصیه میشود.
در واقع این خوراکیها و سبزیجات، سیستم ایمنی بدن را افزایش میدهند. اما مواد غذایی نظیر فستفود ازجمله خوراکیهای محرک و آزاردهنده است که اگر از سوی افرادی که دچار بیماری آنفلوآنزا شدهاند مصرف شود، میتواند خطرات بسیاری به بار بیاورد.
سالاد، سبزیجات سبز رنگ و کلروفیلها تمام موادغذایی را که بدن نیاز دارد، تامین میکنند و در پیشگیری از آنفلوآنزا نقش بسزایی دارند؛ همچنین باید از غذاهایی استفاده کرد که صرفا بیماری آنفلوآنزا را درمان کند، نه این که حال بیمار را وخیمتر کند. مصرف ویتامین C مانند سبزیجات پخته، آب پرتقال، سوپ مرغ و فلفل قرمز، از خوراکیها و غذاهایی است که در بهبود بیماری آنفلوآنزا بسیار موثرند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد