نوشیدنیهای گازدار: کنار گذاشتن نوشیدنیهای گازدار نقش بسزایی در جلوگیری از نفخ و شیوع گاز معده دارد.
نمک: غذاهای پرنمک باعث افزایش گاز معده میشوند، اما در عین حال شما را به خوردن آب بیشتری وامیدارند.
انواع کلم: کلم بروکلی، کلم سبز و کلم پیچ حاوی قند رافینوز هستند که به عنوان یکی از عوامل شیوع نفخ معده شناخته میشود.
آدامس: جویدن آدامس باعث تورم شکم میشود، زیرا جویدن آدامس باعث ورود هوای زیادی به داخل معده میشود.
نوشیدنیهای ترکیبی شیرین: قند اضافی موجود در این نوشیدنیها (مثل انواع نوشابه) باعث نفخ میشود.
لبنیات: اگر از عارضه عدم تحمل لاکتوز رنج میبرید، از مصرف محصولات لبنی بپرهیزید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد