دانستنی های سلامت

کدام غذاها باعث نفخ می‌شوند؟

با شناسایی این غذاها می‌توانید از بروز آن جلوگیری کنید:
کد خبر: ۹۵۶۲۴۵
کدام غذاها باعث  نفخ می‌شوند؟

نوشیدنی‌های گازدار: کنار گذاشتن نوشیدنی‌های گازدار نقش بسزایی در جلوگیری از نفخ و شیوع گاز معده دارد.

نمک: غذاهای پرنمک باعث افزایش گاز معده می‌شوند، اما در عین حال شما را به خوردن آب بیشتری وامی‌دارند.

انواع کلم: کلم بروکلی، کلم سبز و کلم پیچ حاوی قند رافینوز هستند که به عنوان یکی از عوامل شیوع نفخ معده شناخته می‌شود.

آدامس: جویدن آدامس باعث تورم شکم می‌شود، زیرا جویدن آدامس باعث ورود هوای زیادی به داخل معده می‌شود.

نوشیدنی‌های ترکیبی شیرین: قند اضافی موجود در این نوشیدنی‌ها (مثل انواع نوشابه) باعث نفخ می‌شود.

لبنیات: اگر از عارضه عدم تحمل لاکتوز رنج می‌برید، از مصرف محصولات لبنی بپرهیزید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها