به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم، موز در صورتی سَمی و کُشنده می شود که به ترشحات نوعی عنکبوت خطرناک معروف به "عنکبوت موز" آلوده باشد.
این نوع عنکبوت از موز تغذیه می کند و با تنیدن تار روی این میوه نقطه های سیاه رنگ برجسته ای در آن به جا می گذارد.
لکه سیاه در محل تارها روی موز حاوی سم عنکبوت هستند و به محض اینکه فرد این موز آلوده را بخورد، در صورتی که به موقع درمان نشود، در عرض دو ساعت جان به جان آفرین تسلیم می کند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد
لطفا" تكمیل تر اطلاع رسانی كنید . بیشتر و واضح تر توضیح بدید. بیشتر موز های موجود در بازار دارای لك سیاه هستند ولی تاحالا نشنیدیم كسی ار خوردن موز بمیره یا مریض بشه . با این خبر بیشتر نگرانمون كردید
پس ما چی بخوریم؟؟؟ بمیریم بهتره
روی بعضی از پوستهای موز یه حالت تار مانند، هستش. كه عنكبوت از قبل طنیده. اگر عكساش رو میخواهید ببینید.در این سایته : http://www.fardanews.com/fa/news/580934/با-خوردن-این-موز-دوساعته-می%E2%80%8Eمیرید-عكس